Karaca zoekt veel ruimte!

49450568_10215572945371098_4115394700469338112_nDSC07515

 

Karaca is een Anatolische herder teef. Ze is bij ons afgestaan omdat de eigenaar te weinig tijd en ruimte voor haar had.

Karaca heeft van pups af aan buiten gelopen ze is ook echt een buiten hond.
Daardoor heeft ze ook de basis opvoeding een beetje gemist. Ze is super vriendelijke en onstuimig.
Dat onstuimige bij haar is uit enthousiasme ze moet daarin nog wel leren dat ze ook rustiger moet worden zoals, het niet opspringen tegen mensen en de basis opvoeding zoals goed aan de lijn lopen, zit, lig enz. Het is geen onmogelijke taak om haar dat te leren maar er moet wel tijd in gestoken worden.

Ze is tegen iedereen vriendelijk bij vreemde moet ze wel eventjes aftasten wie ze zijn maar zodra ze dat weet is het een grote vrolijke pup.
Of Karaca in een huis zou kunnen wonen durven we hier niet te zeggen omdat ze altijd buiten heeft geleefd, dat maakt voor haar ook niet uit want het is namelijk een rashond die graag buiten leeft.

Met andere honden heeft ze geen problemen maar omdat ze zo enthousiast is en speels schrikken veel honden daar van. Vooral als ze met haar lange stelten erop af komt.
Ondanks dat ze al van pups af aan buiten leeft is ze niet super waaks ze slaat wel aan als ze iets ziet of hoort maar daar was het ook mee gezegd. Althans van wat wij hier zien bij haar.

Bent u diegene die opzoek is naar een mooie lieve Anatolische herder. En heeft u veel ruimte.
Kom gauw kennis maken met haar.

Ze is gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.
Ze is van 04-09-2017.