Adopteren kat

 

Voor een overzicht van te adopteren katten:

Klik op  Dierenasiels & Internet. Niet altijd staan alle asielkatten erop. De site wordt wel regelmatig bijgewerkt

U kunt tijdens openingsuren de katten komen bekijken; er zit er ongetwijfeld één tussen die u zal aanspreken en die u een definitief liefdevol thuis wilt geven!

De meeste kittens verblijven niet in het asiel, maar  worden opgevangen in pleeggezinnen.  Deze kittens  treft u ook aan op bovengenoemde site.

TARIEVEN KAT

Kitten jonger dan  6 mnd.  € 125
Als castratie of sterilisatie nog moet plaatsvinden, krijgt u een bon mee om dat op kosten van het asiel te laten doen. Dat moet dan wel gebeuren in Dierenkliniek Waalwijk.

Kat ouder dan 6 mnd.      € 80

Ouder dan 10 jaar             € 50

Alle katten zijn gechipt, gevaccineerd,  nagekeken door de dierenarts, ontwormd, ontvlooid en gesteriliseerd/gecastreerd.

Kittens in pleeggezinnen

Kittens worden zoveel mogelijk opgevangen in pleeggezinnen.  Zodra ze groot genoeg zijn om geadopteerd te worden, komen ze allemaal op bovengenoemde website. Bent u geïnteresseerd in een kitten uit een pleeggezin, dan kunt u het telefoonnummer van de kittencoördinator bellen, dat op de site vermeld staat.  Zij  geeft u naam en telefoonnummer van het pleeggezin, zodat u een afspraak kunt maken om het katje te gaan bekijken. Als u dat wilt adopteren, moet u eerst in het asiel gaan betalen. Dat kan tijdens de openingsuren. Met de verkregen papieren als bewijs kunt u daarna het katje ophalen.