Nieuws 2014

19-12-2014

sponsorloop De Overlaat

Scholengemeenschap De Overlaat heeft de opbrengst van de jaarlijks gehouden Sponsorloop dit jaar bestemd voor het Dierenasiel en dan met name voor  grotere kattenhokken. We hadden nooit kunnen dromen dat die zo hoog zou worden: € 4000 !  Leerlingen van de Overlaat, heel, heel hartelijk dank voor jullie inspanningen! De katten zullen heel tevreden zijn dat ze meer ruimte krijgen.

17-12-2015

Stichting Poncho
In de winkel van Stichting Poncho , Stationsstraat 134 in Waalwijk, wordt tweedehandskleding verkocht ten bate van Goede Doelen. De stichting wordt geheel bemand door vrijwilligers. Dit jaar mocht het Dierenasiel € 750 ontvangen. Medewerkers van Poncho, heel hartelijk dank!
13-12-2014

SanraRun
Het dierenasiel was dit jaar een van de begunstigden die mee mochten delen in de opbrengst van de Santarun. De Rotaryclubs Waalwijk en Loon op Zand organiseerden deze voor de derde keer en met groot succes. De organisatie was perfect, de opbrengst was geweldig. ROTARY, bedankt!
18-06-2014

Schuwe katten geplaatst
Alle min of meer schuwe katten waarvan wij vreesden dat ze moeilijk onderdak zouden kunnen krijgen, zijn gelukkig  geplaatst! Sommige hadden het geluk dat ze gewoon mee mochten met een andere kat die een nieuw adres kreeg, andere hadden het geluk dat iemand speciaal naar het asiel kwam omdat hij/zij  zo’n dier een eigen thuis gunde. Hartelijk dank!
19-02-2014

Schuwe katten
In het asiel verblijven momenteel een paar katten waarvoor het  moeilijk is een baas te vinden, omdat ze (nog) een beetje schuw voor mensen zijn. De meeste daarvan, misschien wel allemaal,  zullen ongetwijfeld gezellige huiskatten worden, maar dat heeft wat tijd nodig.  Degenen die ze hun zorg en liefde willen geven zonder daar voorlopig al te veel voor terug te verwachten, doen daarmee heel goed werk. Ook  deze katten verdienen immers een veilige, blijvende woonomgeving. Omdat we erg graag willen dat ze allemaal een kans krijgen, kunt u zo’n kat gratis meenemen. Al deze katten kunnen wel overweg met andere katten. Gezinnen met kleine kinderen zijn niet geschikt. Alle katten die het asiel verlaten, zijn gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd of gecastreerd.