Nieuws 2015

NIEUWS 2015

30-12-2015

Mooi gebaar van Beneful

beneful

Beneful is bij ons langs geweest en heeft alle honden verrast met lekkere brokjes en leuke speeltjes. Dankzij dit mooie gebaar kunnen we onze honden en baasjes blij maken met cadeautjes!

 

14-10-2015

Personeelsvereniging van Altena Group doneert aan Dierenasiel Waalwijk

IMG-20151014-WA0003

De Personeelsvereniging van Altena Group steunt ieder jaar een goed doel. Dit jaar hebben zij gekozen voor Dierenasiel Waalwijk e.o. Twee bestuursleden zijn woensdag 14 oktober langs geweest om met eigen ogen te zien wat het dierenasiel betekent voor de dieren. De Personeelsvereniging heeft het dierenasiel een cheque van 250 euro aangeboden en dit werd heel dankbaar ontvangen. De bestuursleden: “Het is mooi om te zien dat de dieren nog een kans krijgen op een nieuw tehuis en met zo veel liefde worden verzorgd. Een paar maanden geleden was er in het nieuws veel aandacht voor dierenasiels en dit moet zeker zo blijven. Dit is ook de reden waarom de PV van Altena Group hier dit jaar voor heeft gekozen” .

 

22-03-2015

PIN-betalingen mogelijk vanaf dit weekeinde

Met ingang van dit weekeinde is het mogelijk om in ons dierenasiel met PIN te betalen. Hierdoor is de service naar onze klanten weer verder uitgebreid. We hopen dat vele van onze klanten hiervan gebruik zullen maken.

 

23-01-2015

Donatie DIO-drogisterij

Namens alle klanten van drogisterij en parfumerie DIO Laageinde in Waalwijk, hebben wij een mooie donatie van €500,00 in ontvangst mogen nemen. Hier zijn wij heel erg blij mee en met dit bedrag kunnen we weer een aantal dieren helpen om een fijn nieuw thuis te vinden. Hartelijk dank hiervoor!Donatie DIO Laageinde 2015

 

 

 

09-01-2015

Vrijwilligersavond in DAGELIJKSE KOST (Sprang)

De Vrijwilligersavond vond dit jaar plaats in restaurant Dagelijkse Kost in Sprang-Capelle. Het was een heel gezellige avond, wat voor het overgrote deel te danken was aan de voortreffelijke zorgen van de gastheren/-vrouwen van Dagelijkse Kost. Het eten was heerlijk en de bediening geweldig. Medewerkers  van Dagelijkse Kost, heel hartelijk dank voor een zeer geslaagd feestje!

 

05-01-2015

RABO-stimuleringsfonds schenkt DIPO

Het Dierenasiel heeft een nieuw softwareprogramma, dat speciaal is samengesteld voor dierenasiels en andere dierenopvangorganisaties, genaamd DIPO. Dit programma stond al jaren op ons verlanglijstje, maar we konden het ons helaas niet veroorloven. Tot vandaag… Het RABO-stimuleringsfonds neemt de kosten op zich. Wij danken de RABO-bank zeer!