Nieuws 2016

09-12-2016

Oud-voorzitter Willem Bogers overleden

Tot ons verdriet hebben wij vernomen dat Dhr. Willem Bogers op 9 december jl. is overleden.
Dhr Bogers was van 2000 tot 2012 voorzitter van ons dierenasiel.
Wij wensen zijn vrouw en verdere familie heel veel sterkte met dit verlies.

24-06-2016

Dierenasiel heeft nu kattengedragstherapeute

Ellen, onze assistent-beheerster, heeft haar diploma voor kattengedragstherapeute behaald. Wij kunnen onze service nu dus uitbreiden met advies en gedragstherapie voor uw kat. Wilt u van deze service gebruikmaken? Neem dan contact op met het dierenasiel.

 

Vanaf 01-06-2016 alleen nog PIN-betalingen mogelijk

Met ingang van 1 juni dit jaar accepteren wij uitsluitend nog PIN-betalingen. Dit in verband met de veiligheid van ons asiel en onze medewerkers. Wij hopen op uw begrip hiervoor!

30-05-2016
Het hondenuitrenveld is bestraat! De opbrengst van de SantaRun  heeft dat mogelijk gemaakt.  De bestrating was nodig om de vervelende Giardia-besmetting te voorkomen. Dat is een parasitaire darminfectie die gemakkelijk over te dragen is. Zeker op een veld dat niet kan worden gereinigd. Dat kan nu wel. SantaRun-sponsors,  bedankt!

04-05-2016
Dierenlot schenkt het asiel een Dierentransportambulance

20160504 ambu Dierenlotdierenlot overhandiging

Sinds vandaag kunnen we gebruik maken van een echte Dierentransportambulance! Dankzij de stichting DIERENLOT. Die heeft ons deze geweldige auto in bruikleen gegeven. Onze vorige auto was in slechte staat en bovendien absoluut niet geschikt voor het vervoeren van dieren. Dierenlot, bedankt!!

30-01-2016
In de ziekenboeg van de katten zijn nieuwe kattenkooien geplaatst!  De oude waren te klein en gaven de katten veel te weinig bewegingsmogelijkheden. Dankzij o.a. Scholengemeenschap De Overlaat is deze enorme verbetering mogelijk geworden. Daar is de opbrengst van de jaarlijkse sponsorloop in 2014 aan het asiel geschonken, wat een basis heeft gelegd voor het benodigde hoge bedrag. Overlaat, bedankt!