Mick

Mick is een Middenslag Schnauzer geboren op 14-05-2014. Hij komt uit een situatie waar hij helaas niets heeft geleerd. Het is een heer op leeftijd die beginnende staar aan beide ogen heeft.

We zijn Mick aan het leren aan de lijn te lopen. Het lopen aan de lijn gaat steeds beter met Mick. Bij bekende uitlaters komt hij steeds makkelijker in beweging. Aan zindelijkheid zal gewerkt moeten worden. Hij markeert hier nog wel.

Mick zoekt een rustig huis met een tuin waar hij lekker in rond kan struinen. Omdat hij nog niet aan de riem kan lopen is uitlaten geen optie. Mick zal dus zijn behoeftes in de tuin moeten doen. Mick is een hond die ook aan vreemde mensen heel erg moet wennen. Als er hekwerk tussen hem en de mensen zit is het prima. Zodra het hekwerk weg is vind hij iedereen eng en zal hij voorzichtig proberen toenadering te zoeken.

Wij zoeken voor Mick een rustig huishouden. Eventueel een andere stabiele hond die hem kan leren dat het leven ook leuk kan zijn aan de riem. Mensen die Mick verder willen/kunnen socialiseren. Die hem de tijd gunnen om tot een volwaardige huisgenoot te groeien. Die begrip hebben voor zijn verleden.

Mick is een ongecastreerde reu. Hij is gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid.

Denkt u hem een leuke thuis te kunnen bieden? Stuur dan een uitgebreide mail met hierin uw woon, werk en gezinssituatie. Dan kunnen we een kennismaking inplannen.

Ras

Dwerg Schnauzer

Kleur

Peper & Zout

Geslacht

Mannelijk

Gecastreerd / gesteriliseerd

Niet

Leeftijd

9 jaar

Koppel

Nee

Kan bij honden

Ja

Kan bij katten

Onbekend

Kan bij kinderen vanaf

Ja, vanaf 12 jaar

Kan alleen thuisblijven

Onbekend

Zindelijk

Markeert

Speciale zorg

Nee

Kan mee in auto

Nee

Gedrag aan lijn

Is leerbaar

Kent basis commando’s

Nog niet

Dit is een tekst die zichtbaar word als hij ingevuld is.

WE HEBBEN NOG VEEL MEER ANDERE LEUKE DIEREN VOOR JE