Sponsoren

Dierenasiel Waalwijk is voor een belangrijk deel afhankelijk van donaties en sponsoring. Onderstaande bedrijven helpen ons met materiele of financiële ondersteuning:

Met welzijn wordt bedoeld dat het lichamelijk, geestelijk en sociaal goed gaat met een persoon. Ditzelfde geldt voor een dier. Wij zetten ons in voor de zorg en welzijn van het dier. Ook de eigenaar, welke verantwoordelijk is voor de dagelijkse zorg van het dier, staan we bij met raad en daad. Zo ontstaat een driehoeksverhouding (overigens één van de sterkste vormen in de natuur). Dat is onze missie!

Stichting DierenLot trekt zich het lot van dakloze en hulpbehoevende dieren erg aan en wil ze graag helpen. We vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen. Want die hebben het verreweg het moeilijkst met het financieren van hun hulp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opvangcentra, dierenasiels of organisaties in het land die zich met het redden van dieren bezig houden, zoals de dierenambulances. Stichting DierenLot is een onmisbare partner van dierasiel Waalwijk.

Steeds weer inspelen op de nieuwste trends met vooruitstrevende ontwerpen. Bezoekers en potentiële klanten naar je toe trekken. Een website die net zo snel is als een Tesla en technisch op de juiste manier afgestemd is. Zomaar een aantal cruciale punten voor het online succes van je bedrijf. Laat geen kansen liggen en overweeg te investeren in de kwaliteiten die wij te bieden hebben.

Wat je alleen niet kan bereiken, kan je vaak samen wel. Daarom geven wij grote en kleine initiatieven een podium die laten zien dat je door samenwerken verder komt.

Architectenbureau Goedehuizen heeft een flexibele en klantgerichte opstelling. De samenstelling van het bureau en de partners waarmee we samenwerken zijn gericht op maatwerk gebouwen voor elk type opdrachtgever. Nieuwbouw of renovatie voor elke omvang en elk budget. Onze projecten lopen uiteen van alle type woningen, openbare/ -bedrijfsgebouwen tot interieurprojecten. Sinds 2017 voeren we de naam Goedehuizen, voorheen waren we bekend als Architectenbureau Peter van Galen. 

Als ondernemer werkt u in uw bedrijf, maar het liefst vooral áán uw bedrijf. U bent bezig met vandaag, maar focust liever op morgen en overmorgen. U wilt excelleren in uw business. U wilt kwaliteit leveren. Groeien. Omzet en rendement vergroten. Om al uw dromen, ambities en doelstellingen waar te maken, is een solide partner welkom. De adviseurs, accountants, juristen en fiscalisten van HLB Nederland denken met u mee.

Software Society bedient al ruim 30 jaar bedrijven in binnen- en buitenland. Lange tijd was softwareontwikkeling onze belangrijkste tak van sport. We hebben onszelf op de kaart gezet met GymManager, een administratieve softwarepakket voor de fitnessbranche. Intussen profiteren ook andere branches van onze op maat gemaakte oplossingen voor onder meer: ledenadministratie, automatische incassosysteem, verkoopassistentie, ledenbehoud en een dagelijkse actiepuntenlijst.